"ET TYPISK COPENHAGEN INC. PROJEKT ER TIDLØST, HAR KANT OG ER PERSONLIGT; LIGESOM KUNST. DENNE TILGANG TIL DESIGN GØR, AT KUNDERNE HAR TILTRO TIL AT VI KAN LØFTE INVESTERINGEN OG RESULTATET INDFRIER BEHOV OG FORVENTNINGER"

Jeanette Stenild, indehaver og kreativ direktør. 

VIRKSOMHEDSPROFIL

CPH INC er et interiør design firma med rødder i dansk design, inspireret af bedste praksis internationalt indenfor arkitektur og design. 

Vores fokus er design og indretning for det kommercielle marked. CPH INC løser opgaver indenfor produktdesign, konceptdesign, og indretningsarkitektur. Vi kan være med lige fra den første idéudviklingsfase, skitser, plantegninger, designmanualer, byggestyring til indretninger. 

Vi har opgaver for pensionskasser, private og offentlige virksomheder i hele Danmark og internationalt.

INDRETNING ER MERE END FLOTTE RUM

Rum og indretningsdesign handler ikke kun om de målbare parametre som lys, lyd og luft. Rumdesign har også en stærk signalværdi ifht. branding og det man som virksomhed står for og ønsker at kunder, medarbejdere og øvrige interessenter møder i kontakten med virksomheden. 

Indretning fungerer på et mentalt plan, som påvirker vores lyst til at opholde os i et rum. 

Det er muligt at lave flotte indretninger, som ikke er imødekommende og rare at være i.  Godt rumdesign kræver viden om, hvordan enkelte elementer spiller sammen optimalt og skaber fantastiske miljøer.  Ligeledes skal et godt interiør design afspejle virksomhedens profil, så det medvirker til den samlede branding ind- og udadtil.   

TELEFON +45 2811 5090

EMAIL      info@cphinc.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Pinterest - Hvid Circle

© 2020 Copenhagen Inc.