top of page

"ET TYPISK COPENHAGEN INC. PROJEKT ER TIDSLØST, HAR KANT OG ER PERSONLIGT; LIGESOM KUNST. DENNE TILGANG TIL DESIGN GØR, AT KUNDERNE HAR TILTRO TIL, AT VI KAN LØFTE INVESTERINGEN OG RESULTATET INDFRIER BEHOV OG FORVENTNINGER."

Jeanette Stenild, indehaver og kreativ direktør. 

VIRKSOMHEDSPROFIL

CPH INC DSGN STDIO er en mindre interiør design virksomhed med rødder i dansk design, inspireret af international arkitektur og design. Vores primære speciale er at løfte projekter, hvor mulighederne ofte virker begrænsede eller dårlige løsninger over år har fjernet de oprindelige værdier i de indvendige arealer.

CPH INC DSGN STDIO løser opgaver indenfor indretningsarkitektur, koncept- og produktdesign. Vi kan være en hjælp med alt fra den første idéudvikling, skitser, plantegninger, designmanualer, byggetegninger og byggestyring og til den færdige indretning. CPH INC Design Studio sikrer, at tingene bliver løst, og at bygherre er i trygge hænder i hele processen. 

Vi løser opgaver for pensionskasser, private og offentlige virksomheder i hele Danmark og internationalt. 

INDRETNING ER MERE END FLOTTE RUM

 

Rum og indretningsdesign handler ikke kun om de målbare parametre som lys, lyd og luft. Rumdesign har også en stærk signalværdi ifht. branding og det man som virksomhed står for og ønsker at kunder, medarbejdere og øvrige interessenter møder i kontakten med virksomheden. 

Indretning fungerer på et mentalt plan, som påvirker vores lyst til at opholde os i et rum. 

Det er muligt at lave flotte indretninger, som ikke er imødekommende og rare at være i.  Godt rumdesign kræver viden om, hvordan enkelte elementer spiller sammen optimalt og skaber fantastiske miljøer.  Ligeledes skal et godt interiør design afspejle virksomhedens profil, så det medvirker til den samlede branding ind- og udadtil.   

bottom of page